VENDNDODHJE PERFEKTE

Ushqime

Speciale

Në restorantin që shërben specialitete tradicionale, ndërkombëtare dhe mesdhetare, përfshihet edhe një fast-food dhe një piceri. Relaksimi i parajsës ju pret në Hotel Majestic me çmime shumë të arsyeshme.